Пијани Деда Мраз са секиром кренуо код комшија

Нову годину ће у затвору дочекати један пијани Деда Мраз кога је пољска полиција морала да онеспособи и ухапси зато што је са секиром у рукама из непознатих разлога покушавао да провали код својих комшија у Грођиску Вјелкополском и претио им да ће га запамтити „за сва времена“.

Полиција је добила позив од породице увече да неко прави буку пред њиховом кућом. Када су полицајци стигли, затекли су пред кућом мушкарца са секиром. Позвали су га да баци секиру, али пошто је одбио, морали су да га савладају и ухапсили су га, објаснио је пољској телевизији ТВН24 Камил Шикорски из полиције у Грођиску Вјелкополском, граду на западу Пољске.

„Зли“ 53-годишњи Деда Мраз има богат досије сукоба са законом, а полиција му је након хапшења, измерила два промила алкохола у крви.

На врата комшија лупао је неколико пута током дана, али када му нико није отварао вратио се увече са секиром да провали унутра.

За претње и покушај провале прете му две године затвора.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи