Темперамент најтраженија реч на „Гуглу“ током дебате

Председничка дебата Хилари Клинтон и Доналда Трампа очекивано је изазвала велико интересовање Американаца и светске јавности, али уз чињеницу да је то била дебата о којој се највише твитовало у историји „Твитера“, на видело је изашао и податак да је реч темперамент била најпопуларнија реч у претраживању „Гугла“ за време дебате.

Након што су се у делу дебате америчких председничких кандидата позабавили темпераментима једно другога, управо ту реч су Американци одједном масовно почели да убацују у претраживање.

Онлајн речник „Меријам - Вебстер“ тако је заблежио пораст претраге „темперамента“ од чак 78 пута у односу на иначе, а била је то и најпопуларнија реч у претраживању.

Чини се да добар део Американаца не зна шта је темперамент, или су их барем збуниле изјаве председничких кандидата.

„Много боље расуђујем од ње. То се уопште не доводи у питање. Такође имам и много бољи темперамент од ње, знате?“, одговорио је Трамп на питање модератора о томе зашто мисли да је његово просуђивање боље од Хилари Клинтон.

„Мислим да је мој најјачи адут уопште мој темперамент. Имам темперамент победника. Знам како да победим“, наставио је Трамп и изазвао смех у публици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи