Ово је пљачка! Да ли ме неко примећује?!

Саид Ахмед са Новог Зеланда постао је глобална звезда након што је тамошња полиција објавила видео-снимак покушаја пљачке његове мале продавнице који се догодио недавно.

Док је Ахмед, који се на Нови Зеланд доселио из Египта, припремао храну за муштерију, у продавницу је упао маскирани и наоружани разбојник који је затражио да му преда новац.

Саид Ахмед, до краја професионалац, уместо тога је послужио храну свом госту који је већ био ту и мирно се удаљио од пулта. Несуђени лопов је био затечен поступком продавца, а затим је, схвативши да „није привукао пажњу“, изашао из продавнице.

„Тај човек је желео да ме преплаши и да ми узме новац, а ја сам одлучио да то неће учинити. Додао сам муштерији његову храну јер сам хтео да напусти простор продавнице како не би био у опасности“, истакао је продавац у изјави за британски Гардијан.

„Окренуо сам леђа пљачкашу и отишао у кухињу да назовем полицију. Помислио сам у себи да иако пуца на мене, бићу удаљенији од њега и рана неће бити толико озбиљна као када би ме погодио из близине у главу или срце. Лопов је био врло збуњен мојим понашањем, желео је да ме преплаши, али то му није успело“, испричао је Ахмед.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије