Ким Џонг Ун тврди да има лек за рак

Режим севернокорејског лидера Ким Џонг Уна тврди да та земља има лек против рака и за спречавање старења – воду која извире на планини у близини престонице Пјонгјанга.

Изворска вода има енергетска својства и, према наводима режима, може да помогне грађанима Северне Кореје да раде све до 90. године, преноси британски Мирор.

Вода која извире на планини у близини престонице Пјонгјанга флашира се и продаје грађанима Сверне Кореје, којих има 27 милиона „у циљу спречавања рака и старења“.

То није прва невероватна тврдња севернокорејских власти, наводи Мирор и подсећа да је отац Ким Џонг Уна, Ким Џонг Ил, наводно могао да мења временске прилике снагом свога ума, да је проходао са само три недеље, а проговорио када је напунио осам недеља.

У извештају режима о квалитетима моћне изворске воде се наводи: „Локално становништво је зове 'чиста вода' која даје мистериозну енергију. Многи од њих су старији од 90 година, а и даље су здрави и раде у пољу“.

„Истраживачи су недавно открили да та вода садржи мање молекуле, који се апсорбују у људском телу већом брзином од обичне и побољшава метаболизам ћелија, функционише као антиоксиданс и спречава акумулацију хемијских једињења пероксида, успорава старење и спречава појаву рака“, тврди званични Пјонгјанг.

Та вода, коју Северна Кореја пореди са познатом француском водом „Евијан“, флашира се у постројењу у подножју планине Корјонг.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије