Када посластичар укључи рачунар, али не и мозак!

Ако сте икада наручивали торту, знате колико је важно да ваше инструкције посластичару буду прецизне и јасне. Међутим, некада ни то не помаже...

У појединим случајевима се предивна замисао претвори у епску грешку! Штета што још нико није измислио команду „врати потез“ (Undo) код прављења торти. Или барем „аутоматско исправљање“ (Auto correct).

Сајт Bored Panda je саставио листу од тридесетак најгорих честитки на тортама. Или да их ипак назовемо најбољим грешкама? Ми смо издвојили 10.

Случај број један, испод – Муштерија је упитана шта жели да јој пише на торти. Одговор је, можете већ и сами претпоставити, био: „Ништа“ (Nothing).

Случај број два – Један Кинез је послао СМС поруку послатичарници шта жели да напишу на торти за његовог сина. „Срећан 9. рођендан“, било је оно што је замислио. Ево шта је добио: „Пoслато са 'ајфона'“ (Sent from iPhone).

Инструкције су у овом случају биле више него јасне – „Напиши Срећан рођендан на обе (торте)“!

То je мајстор и урадио: "Happy Birthday on Both".

Човек је желео торту са сликом и дао жени која ради у посластичарници УСБ меморију са сликом. Просто је невероватно шта су му испоручили!

Рекли су им да на шпанском напишу „Срећан рођендан“ (Happy Birthday in spanish). Добили су енглеску верзију своје већ енглеске верзије :-)

Ставите ми само балоне! Верујемо да наручилац није мислио да му то и напишу на посластици (Just balloons).

Ово је нешто другачији случај. За чудан изглед ова торта може да захвали „глувим телефонима“. Наиме, мајка је хтела да награди специјалним слаткишем своју ћерку због тога што је дипломирала. Торта је заиста испала специјално... јер је мајка рекла нацртајте мојој ћерки на глави капу (cap), a неко са оне стране жице је чуо мачку (cat).

Када неко пожели само број 30 са звездицама и слатким шареним зрнцима око броја, онда он сигурно не жели да то испадне овако (30 with stars and sprinkels around it).

Хм, да ли заиста неко овако замишља торту за Ноћ вештица? Само посластичар!

„Какву бисте поруку волели да торта носи?“

„Срећан рођендан.“

„Још нешто?“

„Не, само срећан рођендан.“

И добијете ово...

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару