Тенком у дискотеку!

Тенк из доба Совјетског Савеза ударио је у диско-клуб у време свечаног отварања, у граду Шубин у Пољској. И тотално покварио журку!

У инциденту нико није повређен, а несрећа се догодила када су гости промоције новог клуба, чији је део требало да буде и приказивање совјетске машинерије, тек почели да пристижу, преноси АФП.

„Кочнице и волан старог тенка су отказали када сам хтео да се зауставим испред клуба“, рекао је Рафал Пасионек, власник тенка и дискотеке „Моно клуб“.

Вриска и псовке гостију и особља у тренутку када је тенк кренуо неконтролисано ка клубу су снимљени и окачени на Јутјуб, а потом емитовани широм Пољске.

„Имао сам среће што се тенк ван контроле зауставио ударивши о бетонске стубове на бочној страни, да је успео и туда да прође, било би много штете“, додао је Пасионек.

Ватрогасне службе, које су стигле на лице места, успеле су након много напора да извуку тенк.

„Ово видим први пут. Свашта сам доживео, али да извлачим тенк из дискотеке – нисам“, изјавио је представник ватрогасне службе Павел Пржибилски.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи