Британци разочарани краљичином рођенданском тортом

Када је Надија Хусеин однела победу на такмичењу за најбољег посластичара Велике Британије, вероватно није могла да замисли да ће икада осетити већи притисак, али се, ипак, сусрела са тежим изазовом – припремање рођенданске торте за краљицу Елизабету Другу.

Британци разочарани краљичином рођенданском тортом Британци разочарани краљичином рођенданском тортом

За краљичин јубиларни 90. рођендан, презентацију торте самом монарху испратило је више милиона људи.

Краљица је секла торту, али није желела да узме залогај. Прокоментарисала је лепоту колача, додавши да делује веома укусно, међутим – рецепт и дизајн није импресионирао све.

На интернету су мишљења подељена – већина сматра да торта није дорасла краљици, као и да је „превише обична, аматерска и да се нагиње попут торња у Пизи“.

„Иако веома волим Надију Хусеин, мислим да краљичина торта изгледа као циркус“, гласио је један од коментара, док су други истицали да је потпуно грозна и да делује да је прављена за дечји рођендан.

Ипак, било је и оних који су бранили „сироту Надију“.

„Оставите Надију Хусеин на миру. Мени је тешко да ми не прегори тост, а замислите како јој је било да самостално направи торту за краљицу“, гласио је један коментар на Твитеру

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи