Aмериканка ухапшена јер је вређала УАЕ чекајући такси

Једна Американка изведена је пред суд због оптужби да је вређала Уједињене Арапске Емирате (УАЕ) у јавности док је чекала такси на Међународном аеродрому у Абу Дабију.

Лист Национал, који се налази у власништву УАЕ, пренео је да се 25-годишња жена, чији идентитет није откривен, налази у притвору од 20. фебруара.

Према наводима листа, Американка је јуче пред судијама Савезног врховног суда изјавила да су јој, док је чекала такси на аеродрому, пришла два мушкарца којa су јој се обратилa на непримерен начин.

Како се наводи, она је одбила да сарађује са њима и ништа се није догодило. Није познато да ли су на саслушању представљени докази против америчке држављанке.

Aмериканка је затражила од суда да јој дозволи плаћање кауције и да након тога буде ослобођена. Изрицање пресуде заказано је за 2. мај.

Америчка амбасада у УАЕ саопштила је да је упозната са случајем и да „пружа конзуларне услуге својој држављанки“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи