Викторији нестао део бутине на насловници „Вога“?!

Супруга британског фудбалера Дејвида Бекама омиљени је клијент многих дизајнера и често се може видети на насловним странама светских модних магазина. Фотографија славне Викторије краси овомесечно издање кинеског „Вога“ са невероватном грешком у „Фотошопу“ – горњи део њене бутине потпуно је нестао!

Неке од фотографија Викторија је објавила на свом профилу на Инстаграму и лајковане су више од 152.000 пута.

Осим лајкова, брујали су и коментари, који истичу велику грешку у обради. Наиме, јасно се може видети да Викторији заправо фали горњи део десне бутине док спретно позира испред камере.

Очигледно да популарна певачица, креаторка и супруга фудбалера није била свесна ове грешке (као уосталом ни остатак редакције чувеног магазина), поделивши фотографију са својих 9,8 милиона пратилаца, написавши у коментару да обожава сарадњу са кинеским Вогом.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи