Британска тајна служба чува нову књигу о Харију Потеру!

Уобичајено је да агенти британске тајне службе брину о стварима које се тичу националне безбедности, али се такође старају да у јавност не „процури“ ниједан део нове књиге о најпознатијем чаробњаку на свету, чије објављивање нестрпљиво очекују милиони обожавалаца широм планете.

Непосредно пре објављивања осмог дела књиге Џоане К. Роулинг, издавач Најџел Њутн добио је неочекивани телефонски позив.

„Сећам се да сам добио позив од британске службе GCHQ. Хтели су да ме обавесте да су открили превремену копију књиге на интернету. Питао сам их да ми прочитају једну страницу књиге пре него што сам схватио да је копија лажна“, истакао је Њутн у интервјуу за аустралијски Еј-Би-Си. 

Њутн је оснивач издавачке куће књига о Харију Потеру „Блумсбери“ (Bloomsbury), а агенте је описао као „добре момке“.

Портпарол британске тајне службе навео је да „неће коментарисати њихову одбрану против мрачних вештина“, а као што сваки познавалац књига о младом чаробњаку врло добро зна, Одбрана од мрачних вештина је један од предмета који се изучава на Хогвортсу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи