„Тeсла“ против „боинга 737“!

Најмоћнији електрични аутомобил на свету против моћне „Боингове“ летелице! Тешко је рећи ко је победио у овој несвакидашњој трци, али је свакако било занимљиво видети је.

„Тeсла“ против „боинга 737“! „Тeсла“ против „боинга 737“!

Реч је о промотивној трци два пословна партнера на аеродрому у Мелбурну, која треба да скрене пажњу на способност и одрживост.

И поред тога љубитељи брзине су полемисали – ко је победио? „Тесла С П90Д“ и „боинг 737“?

У старту из места наравно да аутомобил има предност, нешто касније такође... Али, онда авион убрзава и полеће!

Треба знати да је максимална брзина елегантне летелице 1.370 километара на час, у ваздуху, а да полеће са неких 240 километара на час.

С друге стране, моћни „теслин“ спортиста развија брзину од 0-100 км/ч за свега три секунде.

„Има ли бољег начина да се прослави пословна сарадња од ове јединствене трке?“, пита се шеф одсека за заштиту животне средине и гориво у „Квантасу“, Алан Милн.

„У међувремену је сав угљен-диоскид испуштен током трке регулисан од стране 'Квантасовог' програма 'Будућа планета'“, истиче се на крају клипа, што би требало да значи да је једини победник животна средина!

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи