Од „вештичјег детета“ до срећног дечака

Пре пар месеци на друштвеним мрежама се појавила фотографија Хоупа, напуштеног нигеријског дечака, гладног, жедног и на корак од смрти, a сада ужива у животу, уз пуно љубави и пажње.

Несрећног двогодишњег дечака родитељи су напустили, јер је по њиховом веровању доносио несрећу породици, тако да су малишана сурово избацили на улицу.

Нигеријски дечак, ког су називали и „вештичје дете“, сам је лутао улицама осам месеци све до момента док га није нашла данска хуманитарна радница Ања Рингрен Ловен. Осам недеља касније Хоуп се готово скроз опоравио.

На сликама се може видети да мали Хоуп ужива, а сада живи у прихватилишту са још 35 малишана.

Другари су га лепо прихватили, играју се са њим, уче га и што је најважније пружају му пуно љубави и пажње.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи