Мало љубави и пажње за псе луталице

Старији пси луталице, као и млађи имају потребу да буду вољени, мажени и пажени. Зато је професионални фризер за псе Марк Имхоф одлучио да направи нешто лепо за њих и помогне им да пронађу нови дом.

Имхоф је посетио бројне центре који брину о напуштеним животињама у Њујорку, како би ошишао и окупао псе који чекају да буду усвојени.

Марк истиче да га је на овакав гест навела његова вереница.

„Није желела да ме види како радим још један бесмислен посао, а ипак је знала колико ме сваки рад са животињама чини срећним. Веома је леп осећај видети резултате трансформације на овим псима и знам да ће се она исплатити у циљу проналаска њиховог дома“, рекао је професионални фризер.

Свуда у свету пракса је да се напуштене животиње једно време држе у азилима чекајући да буду усвојени. Међутим, уколико дође до тога да у одређеном временском периоду нико не покаже интересовање за њих, пси бивају успавани.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи