Читај ми!

Када „ламборгини авентадор“ није довољан

Мужу Петре Еклестон, Џејмсу Станту, испоручен је јединствени „ламборгини“ вредан 4,3 милиона долара, који сада краси његову импозантну колекцију аутомобила међу којима се налазе „ролс-ројсеви“ и „бентлији“.

Познати колекционар уметничких дела, који се често може видети путујући по Лондону у колони „ролс-ројс фантома“, одлучио је да у своју гаражу уврсти четвороточкаша на ком би му позавидео и Брус Вејн.

"J.S. 1 Edition" је посебно за њега дизајнирани „ламборгини авентадор“, који је осмислила немачка фирма "Mansory".

У потпуности направљена од угљеничних влакана, ова јединствена звер тешка је мање од једне и по тоне, а под хаубом има фантастичних 830 коњских снага.

Стотину километара на сат достиже за 2,7 секунди, а максимална брзина му је 350 километара на час.

Због појачане верзије мотора (који иначе има 750 коњских снага) додати су му нови спојлери како би боље пријањао уз пут.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи