Бондов „астон мартин“ из „Спектре“ продат за 3,5 милиона!

Продају се предмети који су обележили 24. филм о тајном агенту 007. На аукцији у организацији чувене куће „Кристи“ у Лондону за 3,5 милиона долара продат је „астон мартин ДБ10“, а заинтересовани још могу доћи до Бондовог одела, сатова и шејкера за мартини.

Бондов „астон мартин“ из „Спектре“ продат за 3,5 милиона! Бондов „астон мартин“ из „Спектре“ продат за 3,5 милиона!

Компанија „ЕОН Продакшнс“, која стоји иза франшизе филмова о Џејмсу Бонду, одлучила је да на продају стави предмете из остварења Спектра.

На аукцији су највише пажње привукли Бондово одело модне куће „Том Форд“, ручни сат компаније „Омега" и аутомобил „астон мартин ДБ10“, специјално израђен за филм.

За потребе 24. дела Бонд франшизе посебно је направљено 10 примерака аутомобила, од којих је осам или уништено током снимања или измењено до границе употребљивости на путу, наводе британски медији.

Понуђени „астон мартин ДБ10“, који се иначе не налази у регуларној понуди реномираног британског произвођача, продат је за око 3,5 милиона америчких долара.

На аукцији су и четири сата која су се користила за време снимања, укључујући поменути "Omega Seamaster 300" који кошта око 25.000 евра.

Очекује се да ће се два одела продати за 40.000 евра, док су мартини шејкер и две чаше понуђени за 3.500 евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи