Астронаут погрешио број: Хало, да ли је то планета Земља?

Британски астронаут Тим Пик погрешио је број док је звао породицу са Међународне свемирске станице, а саговорници која му се јавила накнадно се извинио путем „Твитера“.

„Хало, да ли је то планета Земља“, упитао је Пик преко телефона мислећи да му се на другој страни слушалице јавио неко уз његове породице. Међутим, пошто је укуцао погрешан број јавила му се непозната жена.

Пошто му је било непријатно због узнемиравања, послао је извињење на Твитеру, рекавши да се не ради ни о каквој шали већ о случајној грешци.

Иначе, ово није Пику први пут да има проблема да се чује са ближњима. Пре седам дана позвао је родитеље, али пошто нису били код куће оставио им је поруку на секретарици.

„Били смо у посети ћерци, а када смо се вратили, укључили смо секретарицу и чули поруку нашег сина. Осећали смо се чудно, а поруку ћемо сачувати за успомену“, рекао је Најџел.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи