Читај ми!

Зна ли неко шта је ово?!

Шкотланђанин Харви Робертсон запањио се када је код куће погледао све снимке са летовања – на једној слици, насталој у пећини код Крфа, нашло се и биће које још увек нико не може да препозна!

Јасно је да мора крију тајне и бића која превазилазе границе људске маште.

Ипак, морамо да се запитамо шта би могло бити ово на слици Харвија Робертсона?

Овај 52-годишњи туриста из Шкотске био је на породичној вожњи бродићем недалеко од грчког острва Крф, када је забележио мистериозног становника морских дубина.

Наиме, тура је предвиђала и улазак чамцем у једну пећину у којој су, преко ивице пловила, настале необичне фотографије.

Робертсон објашњава: „Немам идеју шта је ово, никада нисам видео ништа слично. Случајно сам га ухватио у малој пећини на око 35 километара од Албаније, на западној обали Грчке“.

„Покушавао сам да снимим невероватну боју воде. Блиц ми се није укључио. Уочио сам биће тек касније кад сам прегледао слике. Подсећа на нека из грчке митологије!“

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи