Читај ми!

На поду пронашао 20 долара, уплатио лутрију и освојио милион!

Човек који је пронашао новчаницу од 20 долара на улици у близини међународног аеродрома у Сан Франциску, искористио је нађени новац да уплати лутрију и освојио главну награду од милион долара.

Хуберт Танг је за 20 срећних долара купио две греб-греб картице у продавници у близини аеродрома и освојио главну награду на једном од листића, саопштио је портпарол наградне игре Грег Парашак.

„Огребао сам листић испред радње. Рекао сам свом пријатељу, са којим сам био у том тренутку, да не знам да ли је ово стварност, али да пише да сам освојио милион долара“, изјавио је Танг.

Хуберт Танг је такође саопштио да није играо на срећу више од 10 година, пре него што је купио два листића.

Нема још увек планове на шта ће потрошити новац, али се нашалио да ће можда новчанице од 20 долара остављати на неким местима да би их пронашли неки следећи играчи којима ће донети исту срећу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 22. јун 2024.
35° C

Коментари

Izbor
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
А фудбал?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?