Читај ми!

Барбика као серијски убица?!

Током више од пет и по деценија, Барбика је идеал лепоте и доброте. Међутим, у рукама фотографа Маријел Клајтон славна лутка претворила се у серијског убицу и психопату.

Направљено је толико врста омиљене играчке девојчица, али фотограф Маријел Клајтон одлучила је да оде корак даље и покаже „друго лице популарне лутке“.

Снимила је велики број фотографија са Барбиком у главној улози. Међутим, Маријел је први уметник који се на овакав начин поиграо са овом легендарном лутком.

На вероватно најбизарнијим сликама Барбике направљеним икада до сада, плавокоса лепотица је психопата и серијски убица.

Барбика је прекривена крвљу, а на свим сликама Кен је њена жртва.

Упркос овим језивим и узнемиријућим сценама, она на свакој има онај препознатљиви осмех и савршено сређену фризуру.

Кандска уметница каже да је желела да открије тамну страну савршене жене и да је због тога славну лутку ставила у сцене које изгледају као да су усред најгоре ноћне море. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије