Читај ми!

„Мејдени“ узели двоструко већи авион за турнеју!

„Боинг 757“ је био премали за њих! Зато ће капетан Дикинсон своје колеге и опрему на наредној турнеји 2016. године возити „боингом 747-400“!

„Мејдени“ узели двоструко већи авион за турнеју! „Мејдени“ узели двоструко већи авион за турнеју!

Легендарни хеви-метал бенд „Ајрон мејден“ (Iron Maiden) превозиће се током светске турнеје догодине „боингом 747-400“, малтене двоструко већим авионом него „боинг 757“, којим су летели до сада, али капетан ће и даље бити вођа бенда и певач Брус Дикинсон, преноси данас ваздухопловни портал Танго сикс.

Дикинсон је тренутно у Велсу на обуци за управљање „боингом 747“, четворомоторним џамбо-џетом, којим ће се идуће године превозити бенд, њихови пријатељи и 12 тона терета у 35 земаља на шест континената где ће „Мејдени“ имати концерте.

Током турнеје која носи назив новог албума The Book of Souls, прећи ће новом летелицом више од 88.500 километара.

„Највећа корист од путовања овим авионом је што, захваљујући његовој дивовској величини и транспортном капацитету, можемо да носимо сву нашу сценску продукцију, опрему и столове у каргу, без великих структурних модификација, које смо морали да правимо на претходном моделу 757“, рекао је Дикинсон.

На сајту „Ајрон мејдена“ (Ironmaiden.com) објављена је и илустрација „боинга“ са ознакама бенда, назива турнеје и неизоставног лика „Едија“, маскоте групе, на репу авиона (прва слика одозго).

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 22. јун 2024.
35° C

Коментари

Izbor
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
А фудбал?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?