Читај ми!

Изложба о корупцији у Фифи у „Музеју мафије“

Изложба о корупцији у врху Међународне фудбалске федерације биће отворена у такозваном „Музеју мафије“ у Лас Вегасу.

Изложба Дивна игра постаје прљава биће отворена 1. септембра у Музеју организованог криминала и борби против њега, у којем се предметима и фотографијама сведочи о историји америчког криминала.

Поставка ће се састојати од новинских чланака у којима се говори о оптужбама за корупцију и осталим криминалним активностима у Међународној фудбалској федерацији (Фифа).

Амерички правосудни органи покренули су крајем маја истрагу против Фифе у оквиру које су ухапшена седморица високих званичника те организације оптужених за корупцију.

Музеј у Лас Вегасу је својеврсна туристичка атракција јер је ту, између осталог, приказан читав арсенал оружја које је у обрачунима користила америчка мафија, чије главно „царство“ чине дрога, коцка и проституција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи