Читај ми!

Британска полиција скоро сат „ловила“ вештачку змију!

Припадници лондонских полицијских снага, са безбедне удаљености, посматрали су готово пун сат „отровног рептила“ како „веома мирно лежи“ испред стамбене зграде у северном делу британске престонице. Пред њима је, међутим, била украсна баштенска фигура!

Заседа у којој је полиција безмало сат времена вребала змију завршила се непријатно јер се испоставило да је реч о потпуно безопасном украсу за башту, пише британски Телеграф.

На локацију у Сатону, на северу Лондона, полиција је стигла по позиву пролазника који је пријавио змију удружењу за заштиту животиња RSPCA.

Удружење је пријаву проследило полицији и убрзо су патролна кола стигла на пријављену адресу.

У 15 до седам ујутру, полицајци су осмотрили непомичног „рептила“ и одлучили да остану на безбедној удаљености. Скоро сат касније један од станара зграде рекао им је да је реч о украсу.

„Полицајци су од рептила били удаљени два-три метра, а касније су се примакли и на метар и по удаљености, али се нису примицали више да не би узнемирили змију“, објаснио је касније представник полиције нагласивши да је након разговора са локалним становништвом убрзо утврђено да је реч о вештачкој змији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи