Читај ми!

Оптужени да су позирајући наги разљутили духове и изазвали земљотрес

Туристи са Запада који су се наги фотографисали на светој планини Кинабалу оптужени су да су својим чином разљутили древне духове и изазвали њихов бес у виду земљотреса који је пре три дана погодио Малезију.

У земљотресу јачине 5,9 јединица Рихтера погинуло је 16 људи, а двоје се још воде као нестали. Пар недеља пре потреса, група туриста ишла је да посети планину Кинабалу. Њих десеторо одвојили су се од остатка групе и позирали голи на планини која се сматра светом, преноси Си-Би-Ес.

Заменик премијера Џозеф Паирин Китинган рекао је да су туристи својим понашањем разљутили духове на светој планини и да је ово доказ да људи не смеју да олако схватају такве ствари.

„Да ли други људи верују у ово или не није важно. Битно је да ми верујемо. Када се земљотрес десио била је то потврда исправности нашег веровања. Ово је света планина и не можете је олако схватити“, рекао је Китинган.

Малезијске власти још нису сигурне да ли су сви туристи напустили земљу, али да ће бити пронађени уколико су и даље у земљи.

„Пре него што их избацимо из земље и забранимо доласке у будућности, мораће да сносе последице“, истакао је министар туризма, културе и околине Датук Масиди Манџун, преноси Малај онлајн.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи