Читај ми!

Овај кенгур уништава металне канте из забаве

Пре десетак дана појавила се фотографија кенгура у Бризбејну, који је привукао пажњу мештана због свог мишићавог тела. Сада је добио конкуренцију.

Роџер, који живи у резервату "Kangaroo Sanctuary" у Алис Спрингсу, висок је два метра, тежи 90 килограма и изгледа као да сваки дан диже тегове, ради склекове, пропадања, згибове и остале вежбе.

Пронађен је као сироче пре око осам година и подигнут је у резервату. На располагању има 50 хектара да скакуће, једе траву и удвара се женкама. И може без проблема да стоји раме уз раме са својим конкурентом у Бризбејну.

Међутим, Роџер има хоби – воли да уништава металне канте и дрвене кутије.

Запослени му понекада дају прихрану у кутији, зато што Роџер обожава да је сам отвори. 

Тани Барнс, која ради у "Kangaroo Sanctuary" рекла је за Mashable да је његова величина потпуно нормална за доминантног алфа мужјака.

„Штавише, он још расте. Биће још већи. Што су крупнији, то имају веће шансе да освоје женке“, објашњава Тани. Изузетно је снажан и често се надмеће са другим мужјацима.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи