Читај ми!

Када на трибинама гледаш где не треба

А само је дошао да гледа утакмицу... Али је уместо тога Американац, потписан само као Лaj, сасвим случајно увучен у љубавну драму! Eпилог: дебата на „Фејсбуку“, да ли је у реду мешати се у интиму потпуних странаца?

Човек по имену Лaj на Фејсбуку је описао своје искуство са једне утакмице, када је гледајући фудбал случајно уочио један пар који је седео испред њега. Оно што му је било необично јесте да девојка непрестано кришом гледа у свој телефон.

Радозналост му није дала мира, па је „бацио око“ на поруке које је трудна девојка непрекидно куцкала. А оно што је видео га је шокирало.

Девојка је писала другом момку поруке попут „Једва чекам да те видим“, „Волела бих да смо заједно цео дан“, „Видимо се, чим се растанем од њега“...

Лaj је „схватио“ да мора да реагује – у тренутку је одлучио да непознатом човеку који ништа не слути, напише кратку поруку и све му објасни.

Порука је гласила: „Хеј, брате! Не знаш ме, нити ја знам тебе, али када дођеш кући провери телефон своје девојке. Писала је неком Џејсону 'како би желела да је цео дан са њим'. Чувај се, желим ти све најбоље!“

Папирић са поруком је дао том дечку на крају утакмице и рекао му да га прочита кад дође кући, а потом је на свом Фејсбук профилу објавио слику поруке уз објашњење необичне ситуације, што је изазвало жестоку дебату – да ли је у реду мешати се у интиму потпуних странаца.

Лaj се бранио рекавши да се обично не меша у послове других људи, али су му пажњу привукли непристојни коментари које је та жена упутила свом дечку.

Наиме, „у једном тренутку, један гледалац је прокоментарисао величине помфрита који је купио на стадиону: 'Вау! За цену коју наплаћују – помфрит је прилично мали. Једва да су нам нешто и дали у порцији', на шта се та жена наводно нашалила: 'У реду је, ја сам навикла на мале ствари'“, објаснио је Ли, видно изнервиран.

Неки су коментарисали на друштвеној мрежи да би тај човек који је био са њом на утакмици могао да буде њен брат или пријатељ, али је Лaj инсистирао да је видео да су они пар и да је човек чак пар пута сумњичаво погледао ка њеном телефону, док је она покушавала да сакрије шта пише у поруци.

Упркос различитим коментарима, Лaj каже да би поново донео исту одлуку: „Не жалим ни за чим, осим за чињеницом да му нисам оставио никакву могућност да ме контактира“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару