Читај ми!

Да ли су ово најлепши хотели на свету?

Спољашњи изглед хотела свакако је једна од битних ствари, која привлачи госте, а они који су то схватили послују с великим успехом.

Ови необични хотели, привлаче велики број туриста, не само због свог, првенствено, занимљивог спољашњег изгледа, већ и због добре услуге.

Хотел "Yunak Everli" се налази у Ургупу у Турској и изграђен је у планини. Старост стена је немогуће одредити, али се верује да су собе у којима гости могу одсести направљане у петом веку. Хотел је идеалан за авантуристе јер они могу посетити подземне градове и скривене пећинске цркве.

"Apostrophe" у Паризу има модеран дизајн са мотивима дрвећа на фасади. Он посебно изгледа спектакуларно ноћу. У унутрашњости собе имају уникатан дизајн инспирисан литературом.

Њујоршки хотел "The Jade" има фасаду вредну дивљења. Он се налази на 6. Авенији у близини Вашингтон Сквер Парка. Има 113 соба и одише елеганцијом, како споља, тако и у унутрашњости.

Холандски "Inntel" у Амстердаму је урађен у стилу традиционалних зелених кућа из регије Заан. Хотел има четири звездице, а његова фасада је направљена од остатака седамдесет кућа.