Читај ми!

„Загребачки Суарез“ ујео полицајца

Ухваћен у покушају крађе бицикла у Загребу, 22-годишњи младић угризао је полицајца када је хтео да га приведе!

Бруно Ф. из Брдовца, 14. јула око 14.40 покушао је да украде бицикл код Арена центра на загребачком Ланишту, јавља Dnevnik.hr.

Када је млади преступник покушао да пререже ланац наишао је власник са братом, па су га задржали до доласка полиције.

Све време покушавао је да побегне, пружао отпор и бранио се. Када је дошао полицајац и хтео да приведе 22-годишњака, он га је ујео!

Полицајац је, ипак, савладао и без употребе силе успео да приведе младића који га је све време шутирао. У једном тренутку, младом насилнику је из уста испала кесица са 5,3 грама марихуане.

Крадљивац је познат полицији због више од 50 преступа.

Чим је прича доспела до медија, младић је прозван „загребачким Суарезом“, због очигледне „сличности“ са уругвајским фудбалером Луисом Суарезом који је током протеклог Мундијала на терену ујео италијанског репрезентативца Ђорђа Кјелинија.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи