Читај ми!

И њима је потребна помоћ!

Акција сакупљања помоћи за спасене псе и мачке се наставља и данас. Од 12 часова испред клинике за мале животиње на Факултету ветеринарске медицине у Београду понавља се акција прикупљања помоћи, а потребно је све – корпе за псе и мачке, повоци, огрлице и средства против бува, песак за мачке.

Како јављају организатори, транспортери тренутно нису потребни. „Ко год је у могућности да мало помогне добродошао је“, кажу организатори и студенти Ветеринарског факултета.

Такође, и у Новом Саду је настављена акција: „Храну сакупљамо и данас. Новосађани се јављају стално и доносе све што би помогло јадним животињама - храну, ћебад, повоце, посуде. Чланови Удружења 'Free fly' затим то односе даље. У контакту смо и са београдским Ветеринарским факултетом, тако да део сакупљене помоћи иде и њима, као и осталим удружењима“, каже Тијана Станојев из ветеринарске aмбуланте "Eurovet".

Помоћ за псе који су спасени из евакуисаних места и који се сада налазе у различитим прихватилиштима, биће прикупљана 20. и 21. маја у просторијама организација „Смарт колектив“ и „Лицеулице“.

Помоћ ће бити прикупљана од 10 до 20 сати у улици Светозара Марковића број 42 а.

Како се наводи у саопштењу организатора, најпотребнија су средства за чишћење од унутрашњих паразита, ампуле, огрлице против крпеља и бува, а поред тога потребне су и чиније и повоци.

Такође, грађани се моле да не доносе храну, јер је на овом пункту има довољно.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи