Читај ми!

Филмска крађа у Паризу

Накит вредан више од 300.000 евра два маштовита крадљивца у Паризу однела су без проблема након што су се представили као електричари!

Док је особље синоћ било заузето расклањањем многобројних штандова у изложбеном простору у 15. париском арондисману, два лопова су „искористила гужву“ и докопала се кофера пуног накита, преноси француски лист Либерасион.

Не претећи никаквим оружјем, крадљивци су искористили моменат када запослени у продавници накита, која се представила на сајму, није обраћао пажњу на њих.

Претходно су се представили као електричари и једноставно однели кофер са стотинак комада накита - прстења, огрлица и минђуша, вредних „нешто више од 300.000 евра“, наводи извор близак истрази.

Након тога, лопови су побегли са „лаким пленом“, а париска судска полиција је покренула истрагу.

Маштовити лопови побегли су са сајма, пренели су француски медији.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи