Читај ми!

И Француска своју Ћићолину за (предизборну) трку има!

Порно-глумица Жаклин Авис, позната као Жаки, кандидат је екстремно десничарске странке Национални фронт за предстојеће локалне изборе у Француској. „Ћићолина с југа“ има 20 година радног стажа као порно-глумица, снимила је више од 100 филмова и видео-спотова.

Француска порно-глумица Жаклин Авис, позната као Жаки, кандидат је екстремно десничарске странке Национални фронт на предстојећим локалним изборима у Француској, преносе локални медији.

Лист Миди либр пише да је Стефан Ревуелта, носилац листе странке за градић Бесан на југу земље знао за то и чак подржао њену кандидатуру.

Жаклин Авис је сада добила надимак „Ћићолина с југа“ по истоименој италијанској порно-звезди, која је касније постала посланик.

Ависова има 20 година радног стажа као порно глумица. Снимила је више од 100 филмова и видео-спотова.

„Сви то знају у Бесану и нико није изненађен. Већ 17 година живим овде и нико се никада није бунио“, рекла је Жаклин, која је кандидат за Бесан, градић од 4.600 становника.

„Овде је демократија. Она је француски држављанин и има право да се кандидује као и сви остали. Није забрањено бити у порно индустрији, тако да она има сва права да буде на изборној листи Националног фронта“, рекао је Ревуелта.

Национални фронт је недавно морао да скине са своје изборне листе у граду Шаторуу кандидата чије су фотографије објављене на интернету с тетовираним грбом немачке нацистичке дивизије.

Локални избори у Француској су заказани за 23. март, а популарност Националног фронта расте у Француској већ три године.

Оснивач странке Жан-Мари Ле Пен је посланик Европског парламента и био је кандидат за председника Француске 2007. године.

Ле Пен се противи Европској унији и усредсређује се на француску традиционалну културу и високу стопу незапослености.

Залаже се за ограничено досељавање странаца у Француску, већа улагања у одбрану, цензуру културе и увођење смртне казне.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи