Читај ми!

Немци изабрали: Истра најбоља дестинација!

Највеће полуострво Хрватске – Истра, проглашено је једним од најбољих летовалишта у свету према избору немачких туриста. У конкуренцији више од 25.000 дестинација, Истра се према наводима сајта "HolidayCheck" истакла захваљујући богатој понуди и изврсној услузи. 

Уочи отварања највећег светског туристичког сајма, берлинског "ITB", познати портал HolidayCheck прогласио је Истру једним од најбољих летовалишта света, према избору немачких туриста у прошлој години, пише Дневник хр.

Највеће полуострво Хрватске нашло се тако раме уз раме са познатим светским дестинацијама - египатском Хургадом, немачким Бинзуом, пољским Колбергом, француском Азурном обалом, грчким Родосом, мароканским Агадиром, португалском Мадеиром, шпанском Мајорком, тунижанском Ђербом и турском ривијером.

У конкуренцији више од 25.000 дестинација, Истра се према речима организатора истакла захваљујући богатој понуди и изврсној услузи.

HolidayCheck сваке године према рецензијама својих корисника, бира најпопуларније дестинације у неколико категорија.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи