Читај ми!

Мајка крава – божанство са шест ногу!

Знак од Бога! Крава са шест ногу ништа друго у Индији не може бити до мајка крава. А додиривање додатних удова доноси срећу и испуњење свих жеља. Тако барем тврди њен власник који је вода по читавој земљи не би ли сви били благословени.

У Индији крава је света животиња. Још ако уместо четири има шест ногу...

Без обзира на то што је дошло до мутације и што су овој домаћој животињи израсла на ненормалном месту – врату, многи верују да додиривање додатна два уда доноси срећу и да је реч о божанском знаку.

Због тога је власник Лаксман Босале вода кроз читаву земљу. И сви обавезно стану макар да би је видели.

Тридесетпетогодишњи Лаксман објашњава то на следећи начин: „Крава је наша света животиња. Називамо је нашом мајком. Овим додатним ногама Бог нам показује да морамо поштовати животињу и тражити њен благослов“.

„Додиривање додатних удова мајке краве ће вам донети срећу и испунити све жеље.“

Откада је прошлог јула кренуо из родног Солапура, у држави Махарастри, где узгаја краве, Босале је обишао шест држава и 15 великих градова.

„Људи су обично долазили код нас у кућу да би је видели. Долазили су и из удаљених места само да би добили благослов. Зато сам решио да обиђем са њом целу Индију, да би људи из свих крајева могли да виде ово чудо и буду благословени.“ 

„Крава је срж хинду религије. Ја само покушавам да померим те границе. Многи који долазе да је виде остављају донације, као вид поштовања. Прошао сам Махарастру, Гуџарат, Мадхју, Прадеш, Харјану и Утар Прадеш. Свуда су људи поздрављали мајку краву и већина је желела да јој додирне пету и шесту ногу“, додаје Индијац.

Сада су стигли у Њу Делхи, престоницу. Али Лаксман истиче да је то само краткотрајно заустављање. „Планирам да је водим по граду неколико дана. После идемо доле у Мата Вајшо Деви (свети храм), у Џаму и Кашмир. Желим да цело човечанство има бенефиције од мајке краве и њених додатних удова.“

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи