Читај ми!

Уручени поклони беби из аутобуса 403

Првој беби која се родила у возилу ГСП-а представници привремених градских власти уручили поклоне. Мала Мила добила је колица, а биће јој обезбеђена и стипендија за школовање као и да се једног дана запосли у ГСП-у.

Представници Привременог органа града Београда и Градског саобраћајног предузећа Београд уручили су поклоне Мили Владисављевић, првој беби која је дошла на свет у возилу ГСП-а.

Најмлађој путници која је рођена 1. јануара око 8.30 сати у аутобусу на линији 403 уручена су у насељу Зуце дечја колица, да се сигурно и удобно превози док не порасте и почне да користи градски превоз.

Члан Привременог органа града Београда Андреја Младеновић рекао је да ће Град Београд подржати породицу Владисављевић и тако дати допринос и олакшати тежак период у коме се сви налазимо.

Младеновић је породици али и свим Београђанима пожелео срећан Божић и честитао породици, а пре свега, како је рекао, храброј мајци Маши која је на прави начин започела нову годину, доневши на свет малу Милу.

„Овим знаком пажње показали смо да је граду стало до сваког новог суграђанина“, рекао је Младеновић и додао да је то и подршка породици Владисављевић да настави да шири своју породицу.

В.д. директора ГСП Београд Драгомир Спасић честитао је најмањој путници највећег градског превозника божићне празнике истичући да је њено рођење у возилу ГСП-а интересантан догађај.

Истакао је да је ГСП малој Мили уручио колица, а да ће Дирекција за јавни превоз обезбедити бесплатну годишњу карту за мајку Машу.

Према његовим речима, ГСП ће обезбедити стипендију за школовање мале Миле као и да се једног дана запосли у том предузећу.

Милина мајка је сама кренула аутобусом у породилиште, јер је њен супруг морао да остане код куће и чува децу, а порођај су помогли путници у аутобусу и возач.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару