Читај ми!

Укор због егзибиционизма

Наочиглед пролазника, чистачица Економске школе у Бањалуци чистила је прозоре школе одевена само у гаће и грудњак. Фотографије су снимљене још летос, а тек сад су привукле ширу пажњу јавности. Из школе кажу да је радница добила опомену, да не кажемо укор!

Економска школа у Бањалуци нашла се у средишту скандала због фотографија које су освануле на интернету, а на којим чистачица ове установе, наочиглед пролазника, чисти прозор одевена само у доње рубље.

На сликама, које су направљене летос, приказана је жена средњих година, и то у гаћама и грудњаку, чиме је показала да се не стиди суграђана, које је шокирала неуобичајним поступцима.

На првој фотографији она је у школској учионици, а већ у следећој „сцени“ стоји на спољашној страни прозора, те показује више него што то доликује радници једне васпитно-образовне установе, преносе Независне новине.

Све је то, чини се по сликама, фотографисано највероватније телефоном, а средњошколци из града на Врбасу, којима је овај скандал једна од главних занимација на друштвеним мрежама, тврде да је усликано из суседне зграде.

Да шок буде још већи, обе фотогафије наводно већ дуже време круже међу ученицима, махом малолетницима, а шира јавност није их видела све до пре неколико дана, када су се великом брзином прошириле на интернету и „зарадиле“ обиље коментара - од неверице и осуда до подсмевања.

„Знам о каквим фотографијама говорите. То је било летос, вероватно током распуста, када није било ни ђака. Дакле, пре неколико месеци. Реаговали смо што се тиче опомене“, каже Нада Вулић, в.д. директора Економске школе.

Према њеним речима, биле су врућине, а жена је радила. Вулићева је, ипак, додала да је поступак чистачице недопустив.

Из Министарства просвете и културе РС кажу да је, према њиховим сазнањима, а у складу с важећим актима школе, за тај инцидент радница кажњена опоменом Управе школе.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару