Читај ми!

Најсмешнији приговори туриста свих времена

Туристичка агенција треба што верније да прикаже услове аранжмана који нуди. Да ли на списку треба да буду и упозорења да у летовалишту има топлес купачица, у мору риба, да комарци „боду“? Жалећи се на услугу, једна жена окривила је агенцију што је током одмора остала трудна!

Туристичка агенција "Thomas Cook" саставила је листу најбизарнијих притужби, које су остављали њихови клијенти.

Тако се на првом месту нашла притужба анонимне женске особе, која је била огорчена на купачице у топлесу.

Према њеним речима, то треба под хитно забранити, јер је њен муж стално гледао друге жене што јој је упропастило одмор.

Гост у Аустралији се жалио на јачину и густину супе. Јео је, како каже, сос.

Један пар негодовао је јер је купио модел наочара фирме „Реј-Бан“ за шест аустралијских долара (три и по фунте) од уличног продавца, да би по повратку у Енглеску сазнао да нису оригинал!

Још један занимљив приговор насмејао је запослене у овој агенцији. Брачни пар се жалио што их нико није упозорио да ће у мору бити риба! Деца су им се како кажу, престравила.

Да „људска глупост нема границе“, сведочи пример туристе који се жалио што је путовао девет сати од Јамајке до Енглеске, док су Американци путовали тек три сата!

Једна жена је написала писмо у којем је рекла да је незадовољна и оптужила агенцију за трудноћу.

„Супруг и ја смо резервисали собу с два одвојена кревета, а ви сте нам дали собу с једним великим креветом. Сматрамо да сте ви криви што сам остала трудна након одмора у вашем хотелу. Да сте нам дали собе какве смо тражили то се не би догодило“, пише револтирана госпођа.

Један туриста се жалио на величину апартмана. „Упоредио сам једнособни апартман с пријатељима који су одсели у трособном апартману и изненадио сам се када сам открио да је њихов апартман прилично већи!“

„У проспекту пише да 'нема фризера у хотелу'. Ми смо школоване фризерке, да ли смемо да резервишемо смештај у том хотелу?“, гласило је једно од необичних питања.

Неки туристи су ишли толико далеко, да су се жалили да у Шпанији има превише Шпанаца и да сви причају само шпански језик.

Има и оних којима је сметало то што је у једном проспекту писало да је песак на плажи жут, а заправо је беле боје.

„На плажи ме убо комарац! Нико ми није рекао да они боду!“, гласила је једна од примедби.

Најзанимљивија примедба у вези са Индијом, била је та што неким туристима није пријало то што је храна презачињена, углавном каријем.

Било је и оних који су се уврадили, јер им нико није напоменуо да током излета у „Водени свет“ треба да понесу купаће костиме.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
38° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару