Читај ми!

Скакао банџијем у инвалидским колицима!

Тежи облик инвалидитета није могао да спречи Канађанина Рајлија Мартина у намери да скочи банџијем. Овај 21-годишњак није се одвајао од колица, а снагу Земљине теже осетио је у канадској провинцији Британска Колумбија.

Канађанин Рајли Мартин није дозволио да га у скакању банџијем спречи то што ће остатак свог живота провести у инвалидским колицима, па је овог викенда скочивши с моста у граду Вистлер у канадској провинцији Британска Колумбија остварио нешто што већина људи никад неће доживети, пише Дејли мејл.

Младић је своје искуство поделио путем фотографија на интернету.

„Овог викенда сам урадио нешто што ме је заиста уплашило“, написао је 21-годишњи Мартин.

Слике су постале толико популарне да је за само пет сати испод њих остављено више од 800 коментара.

Кад су га питали зашто није скочио без колица, Рајли је, шалећи се, рекао да је тако било лакше јер би му, у супротном, ноге ландарале на све стране.

Чињеница да може да се креће само у колицима, Канађанина није зауставила да се рекреативно бави многим спортовима, попут тениса, кошарке, па чак и рагбија, чиме даје пример многим особама које се суочавају са сличним проблемима.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи