Читај ми!

Или смартфон или секс

Технолошки атак на савременог човека прети да потпуно уништи његов сексуални живот. Ако хоћете да спасете либидо од налета „блекберија“, „ајфона“, „ајпеда“, таблета или армије других паметних уређаја, најпре их спакујте у наткасну или избаците потпуно из спаваће собе и прочитајте редове који следе.

Спаваћа соба требало би да буде место где су партнери заједно, посвећени једно другом и где би требало да воде љубав. Нажалост, појавом лаптопова, таблета, паметних телефона, и разних других технолошких џиџа-биџа, основна намена спаваће собе повукла се у дефанзиву, пише бугарски портал Стандарт.

Уколико за лош сексуални живот кривите брз темпо живота, претерану посвећеност послу или недостатак новца, окрените леђа свом смартфону и не пуштајте га у спаваћу собу, пошто се показао као уништитељ сексуалне жеље и сексуалне маште.

Према фенг шуи препорукама, све електронске уређаје, а поготово справе новије технологије треба сместа удаљити од брачне оазе, како би се створила тишина и интимна атмосфера, што је предуслов за сваку врсту партнерске коминикације, од вербалне, па до оне која се остварује додиром и миловањем.

Пре две и по деценије, осим телевизора, није било других дежурних криваца који су спутавали и ограничавали сексуална интересовања и жеље, а сам ТВ апарат се убрзо показао као непожељан део намештаја у спаваћаћој соби.

Данас је ситуација неупоредиво гора пошто нас савремена технологија буквално лишава нежности и путених задовољстава и ограничава нас на површну комуникацију, што је погубно за стварање предуслова доброг сексуалног односа.

Спаса има, поручују стручњаци.

Поклоните себи време без мобилног телефона и макар један сат пре одласка на спавање искључите га, утишајте или макар оставите у ходнику.

Беспоговорно избаците телевизор и лаптоп из спаваће собе. За њих нема места у љубавном гнезду или на месту за починак. Одредите себи време без интернета и искључите га обавезно после 20 часова и ни под каквим изговором не прилазите компјутеру.

Поштујући ова правила најпре ћете поправити међусобну комуникацију, затим ће се побољшати сексуална жеља и машта, а реализација ће доћи као логична последица.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије