Читај ми!

Стар је 14 година? Ма, нема шансе!

Хамбургер који је пре 14 година у „Мекдоналдсу“ купио Американац Дејвид Випл, изгледа исто као и првог дана када је направљен. Випл га је првих пар месеци користио да покаже пријатељима ефекте конзерванса у храни, а касније је на њега заборавио док га после годину или две поново није пронашао у капуту. Након тога наставио је бизарни оглед још 12 година.

Уколико вам треба разлог да избаците брзу храну из јеловника, онда би вест да хамбургер стар 14 година изгледа исто као и на дан када је купљен требало да упали.

Наиме, Американац Дејвид Випл купио је пре 14 година у „Мекдоналдсу" у Јути хамбургер који је користио да покаже пријатељима ефекте конзерванса у храни.

Онда је заборавио на њега, све док га после две године није пронашао у џепу свог капута, након чега је одлучио да настави бизарни експеримент... још 12 година!

„Испрва нисам намеравао да га држим 14 година. Показивао сам људима како ензими делују на храну и помислио да је хамбургер добра идеја. Користио сам га месец дана и онда заборавио на њега", испричао је Випл у телевизијској емисији Доктори

После тога хамбургер је завршио у папирној кеси оригиналнe амбалажe са рачуном у његовом џепу од капута, на задњем седишту камионета и ту стајао два или три месеца.

„Капут сам после тога однео у орман у свом дому у граду Логан. Моја жена га је пронашла годину или две након тога", објашњава Випл.

Према његовим речима, када је видео да се хамбургер није уопште променио одлучио је да бизарни експеримент настави.

Домаћин емисије „Доктори" узео је хамбургер у руке и публици показао да на њему нема трагова буђи нити је чудног мириса. Једина промена била је што краставац више није постојао.

Випл каже да и даље чува оригинални рачун, а „посластицу" показује својим унуцима да их подстакне да једу здраву храну.

„Одлично је за моје унуке да виде шта се дешава са брзом храном", каже Американац.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи