Читај ми!

Београд добија први луксузни хотел за псе

Луксузни хотел за псе малих раса – „Голден петс“ – представља право изненађење, јер пружа неуобичајен комфор. Псима ће на располагању бити 10 раскошно опремљених апартмана, са луксузним креветићима, постељином и хранилицама, као и велика играоница.

Први луксузни хотел за псе малих раса, „Голден петс", биће отворен у суботу 20. априла, у Београду.

Хотел је смештен на Сењаку, опремљен је специјализованим намештајем за животиње, а гости ће бити под сталним ветеринарским надзором током боравка.

Необични хотел је смештен у кући од 70 квадратних метара, а псима ће на располагању бити 10 раскошно опремљених апартмана, са луксузним креветићима, постељином и хранилицама.

Апартмани су размештени у неколико просторија, а дизајн сваке од њих је инспирисан другом темом.

Посебан део хотела чини велика играоница, у којој ће мали љубимци моћи да проводе време играјући се.

Осликана је шумским мотивима, садржи мноштво играчака, дрвени мостић, шатор за сакривање, софу за одмор, столичице, кауч на коме особље заједно са псима гледа цртане филмове.

Хотел је окружен двориштем површине четири ара, намењеним за игру са љубимцима.

Поред тога, хотел садржи и фризерски салон за псе. Од суботе, 20. априла, заинтересовани власници могу довести своје љубимце у Столачку 5.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи