Читај ми!

Избачени са фестивала јер су сувише згодни!

Због страха да им жене не би одолеле, три сувише згодна представника Уједињених Арапских Емирата избачена су са фестивала културе у Саудијској Арабији! Неодољиви мушкарци, према оцени чланова Комисије за промоцију врлина и спречавање порока, потом су депортовани у Абу Даби.

Три мушкарца из Уједињених Арапских Емирата избачена су са фестивала културе у Саудијској Арабији (Janadriyah Festival of Heritage and Culture), због страховања организатора да су „сувише згодни" да би им жене одолеле, објавио је британски Телеграф.

„Званичник организациoног одбора фестивала рекао је да су мушкарци из делагације УАЕ сувише згодни и да су чланови Комисије (за промоцију врлина и спречавање порока) почели да страхују да би жене могле да 'падну на њих'", пише лист.

Три мушкараца су потом депортована у Абу Даби.

Из УАЕ је саопштено да је религијска полиција била забринута због неочекиваног присуства једне женске уметнице код њиховог штанда.

„Њена посета штанду УАЕ била је случајност и није била укључена у програм који смо предали менаџменту фестивала", изјавио је Саед ел Кави, који је предводио делегацију УАЕ.

Саудијска Арабија је дубоко религиозно и конзервативно друштво, у којем жене немају иста права као мушкарци и забрањено им је да комуницирају са особама мушког пола са којима нису у сродству.

Та земља је једина у свету у којој је женама забрањено да возе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи