Читај ми!

С таквом косом не можеш ни у вртић!

Петогодишњем Итану Клосу забрањен је улаз у вртић због фризуре! Накострешена „чироки“ фризура допада се малишанима, али васпитачи и чланови управе вртића одмахују главом и тврде да „крши образовна правила и скреће пажњу другој деци“.

Због „чироки" фризуре петогодишњег Американца Итана Клоса васпитачи су послали кући и забранили му долазак у вртић све док не промени фризуру.

У вртићу у Охају правдају свој потез тврдећи да изглед дечакове косе крши образовна дисциплинска правила.

С друге стране, мајка Киша каже да њен син сматра да је фризура „кул".

„Видели су каква му је фризура, а сва деца су се скупила око њега да му пипну и осете косу", наводи мајка малишана.

Међутим, управници предшколске установе не слажу се са породицом Клос.

Окружни просветни инспектор Грег Морис такође је истакао да фризура скреће пажњу друге деце и крши дисциплинска правила.

„Наша правила су јасна. Свака одећа или фризура која скреће пажњу са образовног процеса није дозвољена. У овом конкретном случају, дететова фризура заиста је била проблематична", закључио је Морис.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи