Читај ми!

Удомитељи траже пса који воли тролејбусе

Аутобуси, трамваји и тролејбуси ГСП-а сваког дана превeзу много путника. Осим жена, деце, мушкараца, пензионера, школараца, ова возила имају и једног сталног четвороножног путника – умиљатог мешанца. У међувремену је на Фејсбуку покренута и кампања, како би се „модерном“ псу пронашао дом. Од јутрос траје потрага за њим.

Симпатични пас луталица, који већ данима обитава у возилима ГСП-а, освојио је срца Београђана.

Мада овај шармантни „слепи путник" изгледа забавно, у јавни превоз се сигурно склања пре свега због хладноће.

Зато је група љубитеља животиња одлучила да овом „урбаном" четвороношцу пронађе дом.

Иницијатива за удомљавање „пса који воли тролејбусе" потекла је са Фејсбука, где се група корисника ове друштвене мреже спонтано организовала како би му помогла.

Љубитељи животиња путем Фејсбука поручују да се јавило већ неколико особа које би удомиле овог путника и окончале његово лутање Београдом, па апелују да уколико грађани виде овог пса, окрену број 064/21-08-350.

„Уколико га видите, пробајте да га задржите, ми долазимо одмах. Уколико нисте у могућности да га задржите до нашег доласка, лепо вас молим да нас обавестите где је виђен позивом на број 064/2108350", написала је Снежана Булајић на Фејсбуку.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи