Читај ми!

Oкончана агонија путника

Петодневно плутање по пучини 4.200 путника на крузеру „Тријумф“, без струје и свеже хране, окончано је касно синоћ, када су три тегљача коначно довукла огромни амерички брод до луке Мобил.

Велики амерички крузер „Тријумф", са више од 4.200 путника, на којем је у недељу, услед пожара, нестало струје, стигао је касно синоћ до обале Алабаме, где су се породице путника брода већ окупиле.

Путници, који су успели да мобилним телефонима позову своје породице, описивали су услове на броду као ужасне, пошто од када се догодио пожар у кабинском делу где се налазе генератори, на броду није било струје, санитарни услови су били неподношљиви, а залихе свеже хране су пресушиле.

Кажу да се свуда на броду осећао снажан мирис фекалија и да је велики број људи спавао на палубама пловила.

Компанија „Карневал", која је власник брода, извинила се путницима, обећавши да ће им сви трошкови бити рефундирани, као и да ће сваки путник добити по 500 долара обештећења, уз попусте за будућа путовања.

Ова компанија је, након инцидента, почетком недеље отказала неколико десетина раније заказаних путовања, признавши да је на броду већ било механичких проблема пре неколико недеља.

Амерички Национални одбор за безбедност саобраћаја покренуо је истрагу о квару на броду „Тријумф".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи