Читај ми!

IZ ČASA U ČAS

Izrael: Vojska ostaje u pograničnom području između Pojasa Gaze i Egipta; na Zapadnoj obali ubijeno petoro dece

Sukob Izraela i Hamasa – 329. dan. Najmanje 16 osoba je ubijeno u izraelskim napadima na Kan Junis u južnoj Gazi i izbeglički kamp Džabalija u severnoj Gazi, javlja Vafa. Na okupiranoj Zapadnoj obali od nedelje je ubijeno petoro dece, upozorava nevladina organizacija Defence for Children International. Izraelski bezbednosni kabinet glasao je da izraelske trupe ostanu u Filadelfijskom koridoru, odnosno na 14 kilometara dugom pograničnom području između Pojasa Gaze i Egipta.

Израел: Војска остаје у пограничном подручју између Појаса Газе и Египта; на Западној обали убијено петоро деце Израел: Војска остаје у пограничном подручју између Појаса Газе и Египта; на Западној обали убијено петоро деце

Ministar spoljnih poslova Izrael Kac optužio je Iran da pokušava da uspostavi "istočni teroristički front“ protiv Izraela preko Jordana.

Izraelska vojska i palestinska militantna grupa Hamas pristali su na tri odvojene trodnevne pauze u borbama u različitim delovima Pojasa Gaze, kako bi se omogućilo vakcinisanje oko 640.000 dece protiv dečje paralize, rekao je Rik Piperkorn, visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije za region.

Članovi porodica izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa okupili su se na granici sa Gazom da dozivaju svoje rođake preko velikih zvučnika i u jednom trenutku pokušali da se probiju u palestinsku enklavu.

Najmanje 40.602 Palestinca su ubijena, a 93.855 njih je ranjeno u izraelskoj vojnoj ofanzivi na Gazu od 7. oktobra, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Gaze u utorak.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи