Читај ми!

Vučić: Čestitao sam Orbanu još jednu pobedu, nastavljamo prijateljsku saradnju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je u dugom i sadržajnom telefonskom razgovoru čestitao mađarskom premijeru Viktoru Orbanu "još jednu pobedu, koju je ostvario u Mađarskoj" i da prijateljska saradnja za naše dve zemlje i region garantuje mir, stabilnost i prosperitet.

"Dug i sadržajan telefonski razgovor sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom. Čestitao sam mu još jednu pobedu, koju je ostvario u Mađarskoj. Nastavljamo prijateljsku saradnju, koja za naše dve zemlje i region garantuje mir, stabilnost i prosperitet", naveo je predsednik Srbije na Instagram nalogu.

Na izborima za Evropski parlament u Mađarskoj nije bilo iznenađenja. Pobedila je Orbanova stranka Fides i koalicioni partneri Dremohrišćanska narodna stranka.

Premijer Orban je rekao da su Mađari pokazali da će kazniti one koji u Briselu rade protiv svoje domovine, obećava da će udvostručiti napore da drži Mađarsku izvan rata.

"Da sumiramo rezultate izbora: možemo da pošaljemo telegram Briselu u kojem piše – stop migracijama, stop rodnoj politici, stop ratu, stop Sorosu, stop Briselu", naglašava mađarski premijer Viktor Orban.

 

 

недеља, 08. септембар 2024.
22° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару