Đoković pred povratak u Indijan Vels: Predugo nisam bio deo teniskog raja

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da se raduje povratku u Indijan Vels, gde će od šestog marta učestvovati na turniru. Istakao je da je masters u ovom američkom gradu jedan od njegovih omiljenih.

Novak Đoković je podsetio da je poslednji put u Indijan Velsu igrao 2019. godine i da je od tada prošlo pet godina.

"Prošlo je pet godina, predugo da se ne bude deo teniskog raja. To je jedan od, bez sumnje, najboljih turnira na svetu. Ovo je verovatno omiljeni masters mnogim igračima, uključujući i mene. Ne mogu da dočekam da zaigram pred vašim navijačima, koji su jedni od najboljih", rekao je Đoković u video-obraćanju koje je objavljeno na zvaničnom nalogu turnira na Tviteru.

Srpski teniser je pet puta trijumfovao u Indijan Velsu, prvi put 2008. godine.

"Prva titula na Indijan Velsu koju sam osvojio 2008. godine je u tom momentu bila jedna od najvećih titula u mojoj karijeri. Sećam se da sam igrao protiv Mardija Fiša u finalu. Imao sam sreću da još četiri puta osvojim turnir i da igram neke neverovatne mečeve u finalima, sa Federerom, Nadalom i mnogim drugim sjajnim teniserima. Zaista se radujem povratku", naglasio je Đoković.

Masters u Indijan Velsu na programu je od šestog do 17. marta, a Đoković će biti na terenu prvi put nakon što je u januaru eliminisan u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera.

недеља, 01. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару