Krajinović za RTS: Idem podignute glave kući

Srpski teniser Filip Krajinović savladan je od Stefanosa Cicipasa sa 3:1 u trećem kolu turnira u Parizu. U izjavi za RTS naš teniser je istakao da je uprkos porazu zadovoljan učinkom i da je puno toga naučio iz ovog duela.

U nastavku meča, koji je juče prekinut zbog mraka, Krajinović je uspeo da se vrati u meč i smanji prednost protivnika, ali nije uspeo da zadrži taj ritam pa je Grk odneo pobedu, a naš teniser je istakao da je svestan koliko je šansi propustio.

„Žao mi je što nisam iskoristio moje šanse, imao sam ih dosta... Krivo mi je zbog prvog seta, krivo mi je zbog četvrtog kada sam servirao za četvrti set, ali šta je tu je. Mislim da je dobar duel iza mene. Dobio sam dva dobra igrača. Sa četvrtim na svetu sam ugrao, može se reći, egal i nije se videla neka velika razlika. Video sam na čemu treba da radim i idem podignute glave kući.", rekao je Krajinović u specijalnoj izjavi za RTS.

„Sigurno da moram još malo fizički da ojačam i moram da više obratim pažnje na servis. Mislim da je tu ključ da dobijem više lakih poena na servisu, jer se sda na svakom poenu na mom servisu moram dobro pomučiti. Tako da radiću na tome kao i na agresivnosti i mislim da sve ide kako treba.", analiitao je svoju igru Krajinović.

Komentarišući sinoćni prekid meča i mogućnost da se on radije prekine, naš teniser je potvrdio da je on zatražio da se set odigra do kraja.

„Da postojala je mogućnost, nego ja sam bio u naletu...Pitali su me da li želim da završim, a ja nisam želeo jer sam vodio 5:2, 5:3 i mislio sam da završim taj set i da onda idem kući. Opet lakše 2:1 nego ovo što se izdešavalo, ali nisam uspeo u tome i danas, srećom sam dobro krenuo, i mogao sam „zakuvati", otići u peti set, ali... žao mi je zbog toga..."

U ranijim izjavama naš teniser je istakao da mu je ovo najbolja sezona u karijeri, a sada je istakao da je pred sebe postavio niz ciljeva.

„Ja sam postavio cilj da uđem u prvih 50 do kraja sezone i trenutno sam 52.-53. Tako da sam to skoro i uradio. Voleo bih da uđem u prvih 30, da se vratim gde mi je i mesto, gde sam bio prošle godine i da budem zdrav, je verujem da ću uspeti." istakao je Filip Krajinović.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару