Читај ми!

Tandem Dončić-Irving izbacio Kliperse, Dalas u drugoj rundi Zapada

Košarkaši Dalas maveriksa plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije pobedom nad Los Anđeles klipersima 114:101 u šestom meču serije, odigranom u "Amerikan erlanjs centru".

Još jedno ubedljivo izdanje Dalasa u seriji, baš kad je bilo najpotrebnije. Bez Kavaja Lenarda, uz istrošene veterane, Klipersi nisu mogli mnogo.

Uspeli su gosti da posle osam poena zaostatka nakon prvre deonice, svedu rezultat na egal na poluvremenu. Zatim sledi "bljesak" Maveriksa u trećoj deonici dobijenoj 35:20, čime se stekla dovoljna prednost za miran kraj.

Tandem Dončić-Irving bio je na svom vrhuncu za Dalas. Slovenačna superzvezda je došla do 28 poena, sedam skokova i 13 asistencija. Irving je bio najefikasniji pojedinac na meču sa 30 poena, uhvativši šest lopti i podelivši četiri asistencije. Najbliži od saigrača im je bio Pi Džej Vašington sa 14 poena

Norman Pauel je predvodio goste sa 20 poena.Pol Džordž je upisao dabl-dabl od 18 poena i 11 skokova, Ivica Zubac poen manje uz isti broj skokova, dok je Džejms Harden postigao 16 poena, podelio 13 asistencija i uhvatio sedam skokova.

Sledeći protivnik Dalasa je prvoplasirani tim iz regularnog dela - Oklahoma siti tander.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара