Читај ми!

Jokić nastavio sjajnu seriju igara i odveo Denver u polufinale

Srpski centar Nikola Jokić je novim dvostrukim dvocifrenim učinkom doprineo da Denver nadigra Lejkerse sa 108:106 u petom meču prvog dela plej-ofa na Zapadu i sa ukupnim rezultatom 4:1 u pobedama plasira se u drugi deo plej-ofa. U polufinalu Denver će igrati protiv Minesote, koja je u seriji bez poraza eliminisala Finiks.

Tim Denvera je u vrlo neizvesnoj utakmici na svom terenu uspeo da nadigra Lejkerse i izbori plasman u polufinale, a igrač odluke je bio Džamal Mari, koji je četiri sekunde pre kraja postigao koš za pobedu.

Srpski centar Nikola Jokić je nastavio seriju sjajnih igara i sa novim dabl-dabl učinkom dao dragocen doprinos pobedi. Ubacio je 25 poena uz 20 skokova, a nedostajala mu je samo jedna asistencija da ostvari tripl-dabl.

I sa tim učinkom je bio tek četvrti strelac na meču, a Denver je pobedu ipak izvojevao timskom igrom.

Džamal Mari je bio najefikasniji igrač utakmice sa 32 postignuta poena, uz sedam skokova, a odlični Majkl Porter je dodao 26 poena uz četiri asistencije.

Na drugoj strani Lebron Džejms je postigao 30 poena i imao 11 asistencija, a nedostajao mu je jedan skok za tripl-dabl.

Lejkersi su odlično ušli u meč i u vrlo izjednačenom duelu zapretili da dođu i do druge pobede na gostovanju.

Ekipe su se tokom celog meča smenjivale u vođstvu, a najdramatičnije je bilo u poslednjoj četvrtini, kada su se iz napada u napad ekipe smenjivale u vođstvu, pa se ušlo u krajnje neizvesnu završnicu koju je Džamal Mari pogotkom odluke pretvorio u pobedu koja ih vodi u polufinale.

U polufinalu Denver će igrati protiv Minesote, koja je nadigrala Finiks sanse i sa 4:0 u pobedama prva se plasirala u polufinale Zapadne konferencije.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара