Đoković doneo Voriorsima sreću u Los Anđelesu i zaslužio Karijev dres

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posmatrao je iz prvog reda NBA duel Los Anđeles lejkersa i Golden Stejt voriorsa, a stigao je nakon meča i da razmeni suvenire i srdačno se pozdravi sa Stefom Karijem...

Novak Đoković je eliminisan već u trećem kolu mastersa u Indijan Velsu, saopštio je da u Majamiju neće ni igrati, ali to ga ne sprečava da se i dalje dobro zabavlja u Sjedinjenim Državama i gleda najatraktivniju košarku na svetu.

Najbolji teniser planete je iz prvog reda u "Kripto areni" posmatrao NBA duel domaćih Lejkersa i Golden Stejt, a nakon meča je stigao da razmeni suvenire i srdačno se pozdravi sa zvezdom Voriorsa Stefom Karijem.

Đoković je od sjajnog plejmejkera dobio potpisan dres, dok je Kari kući poneo Novakov reket sa potpisom i kratkom porukom.

Voriorsi su slavili rezultatom 128:121 i trijumfom prestigli Lejkerse na devetom mestu na tabeli Zapadne konferencije. Ekipa Stiva Kera ima 35 pobeda i 31 poraz, dok su "jezeraši" na 36 pobeda i 32 poraza.

Lebron Džejms je odigrao sjajan meč koji je završio sa 40 postignutih poena, devet asistencija i osam skokova. Dianđelo Rasel je dodao 23 poena i 13 asistencija, a dvocifreni su kod domaćih bili još Hačimura sa 14 i Rivs sa 11 poena.

Kari je sa 31 poenom predvodio pobednički tim, podelio je pet asistencija i uhvatio šest lopti. Klej Tompson je ubacio 26, a Kuminga 23 poena.

NBA liga, rezultati:

Indijana – Bruklin 121:100
Nju Orleans – Portland 126:107
Filadelfija – Šarlot 109:98
Čikago – Vašington 127:98
Memfis – Oklahoma 112:118
Lejkersi – Golden Stejt 121:128

четвртак, 16. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара